Få Facebook Paper før alle andre!

2 Min læsning

Af Milos Jørgens- Ungdomsrapporter

Vil du også gerne have Facebook Paper, selvom du ikke bor i USA? Intet problem.

Facebook Paper banner

Vi har tidligere skrevet om hvor cool Paper er, og at den i øjeblikket kun findes i det amerikanske App Store. Men hvis du også gerne vil prøve den af, så er herunder en hurtig guide til, hvordan du får den. Selvfølgelig kan du også vente til at den bliver lanceret i Danmark, men kan du nu også det? Nej, vel?

For at fortælle det kort, så skal vi have din iPhone til at tro, at du bor i USA, og derved få vist det amerikanske App Store. Det kan gøres i 8 enkle trin:

1) Åben App Store

2) Scroll ned til bunden af siden, og klik på ”Apple-id: [Din e-mail]”

3) Der kommer nu en menu frem. Vælg ”Vis Apple-id”

4) Efter du har indtastet din kode, vil du kunne se en knap hvor der står ”Land/område”, og der skulle gerne være et dansk flag til højre for knappen. Klik på den.

5) Og da du gerne ville skifte land i App Store, skal du klikke “Skift land eller område”

5) Du ser nu en enkel fane, hvor der står Danmark. Klik på den og scroll til tops. Her skulle du gerne se United States – vælg den.

6) Accepter betingelserne

7) Du skal nu indtaste et telefonnummer og postnummer. Apple validere ikke om det er gyldigt, så du kan bare taste et eller andet tilfældigt. Når den beder dig indtaste dine kreditkortoplysninger vælger du blot ‘None

8) Yay! Du er nu klar til at download Facebook Paper.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × one =

No Comments Yet.