Bærbart batteri til smartphone- hvor har du været hele mit liv?

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Et bærbart batteri til smartphone og tablet kan blive din bedste ven på langearbejdsdage, under rejser eller på festivalen. 

batteri-iPhone

Jeg kan ikke tælle det antal gange jeg er løbet tør for strøm på mine utallige smartphones. Jeg lader hver eneste nat, men med det forbrug jeg har af sociale medier, spil, surf, navigation, mail og øvrige apps så svinder batteriet hurtigt. Og nå jo tale- jeg gør det sjældent, men når jeg gør, kan jeg intet resten af dagen.

Jeg ved ikke hvorfor det har taget mig så lang tid, at få placeret et bærbart batteri som en fast gadget i min taske, men nu er det der og jeg slipper det aldrig.

Jeg oplader det bærbare batteri fra ADATA fra min laderstation, og så ligger den ellers permanent i min taske sammen med min ekstra lader. Jeg har altid en lader som fungerer både til stik og USB port og der er netop den sidste man bruger til det bærbare batteri. USB enden af ledningen ind i batteriet og så får telefonen igen mere af den vigtige juice.

 4d28b1_ADATA_PowerBank_PV100_Black_Front

Indrømmet ADATA PV100 Power Back 4200 modellen har ikke noget særlig sexet navn men til gengæld skulle den kunne oplade en smartphone hele to gange og hurtigere end lignende produkter. Og så er den blot 8 mm tyk og vejer ikke mere end 105 sølle gram. Og ja det orker man godt at slæbe på når gevinsten er strøm lige når man står og mangler det! Prisen landet på ca. 215 kr. Find den online og i butikerne i blå, sort, hvid og pink.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × four =

4 Comments