FÅ PENGE FOR AT TRÆNE MED GYMPACT

1 Min læsning

Har du svært ved at komme i fitnesscenteret? Så prøv GymPact til iPhone, der straffer din pengepung når du ikke kommer afsted.

Med GymPact laver du en plan uge for uge for, hvornår du vil træne i dit fitnesscenter. For at bruge app’en, der er gratis til iPhone, skal man oplyse sine kreditkortoplysninger, da man “satser” et beløb på om man kommer afsted til træning eller ej. Bliver man hjemme i sofaen, bliver pengene trukket. Kommer man derimod afsted fanger app’en via GPS’en, at man befinder sig i det center man har oplyst og man bliver efterfølgende belønnet. De penge der er blevet indbetalt af dem der ikke kom afsted, bliver nemlig fordelt til de brugere der i løbet af dagen har checket ind i deres fitnesscenter. App’en er international og bruger man den i Danmark, skal man blot undlade at oplyse stat under registreringen. Find GymPact i App Store eller læs mere på hjemmesiden.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − four =

2 Comments
 • Orla
  februar 13, 2012

  Hvorfor har i ikke lige en lille “tweet this” knap?

  • christiane
   februar 13, 2012

   Har vi nederst under artiklen, men enig i at det ikke er tydeligt nok. Det bliver det snart :-) Christiane