Få styr på den (længere) skoledag – digitalt

1 Min læsning

Så er det nu, at den nye skolereform (med den længere skoledag) træder i kraft. Har I digitalt styr på skemaet? Her er et par mobil-apps, der har.

class timetable
Skoleskemaet skal selvfølgelig med på mobiltelefonen. Med app’en OnTime – Studies (som på trods af den engelske titel er oversat til dansk) kan man indtaste alle sine fag (plus lokaler, undervisningen foregår i) i et kulørt ugeskema.

Man kan også indtaste sine lektier, inklusiv påmindelser om, hvornår de skal afleveres. Samt dele sine skemaer med andre. OnTime – Studies kan downloades gratis til iPhone (men findes i en udvidet version til 7 kr.)

En tilsvarende app til Android hedder My Class Schedule. Den kan nogenlunde det samme og er også gratis at downloade.

Et andet rigtig pænt digitalt skoleskema til iPhonen (og iPad) er app’en Class Timetable, som gør skoleskemaet appetitligt med sine klare farver. Den er meget overskuelig og nem at bruge (og kan prøves gratis). For en opgradering til 7 kr. får man lige lidt flere (men ret nødvendige) funktionaliteter, såsom at kunne se hele ugeskemaet i bredden.

Kender I til nogle endnu bedre skoleskema-apps? Så kom endelig med tips i kommentarfeltet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × three =

No Comments Yet.