FACEBOOK KØBER INSTAGRAM

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Verdens største sociale netværk køber verdens mest populære, sociale fotodelingstjeneste. Hvad betyder det for dig?

Facebook stifter Mark Zuckerberg har kastet 1 millard dollars efter Instagram og styrker dermed hele fotodelen af Facebook. Det ser nu ud til der kommer endnu flere billeder med retrolook i vores social media hverdag.

Er du på Instagram? Bekymrer salget til Facebook dig eller synes du det er en god alliance? Hvad tror du det kommer til at betyde for almindelige Facebook og Instagrambrugere? Og hvordan tror du Facebook vil gøre brug af Instagram? Smid en kommentar. Og husk også du kan følge Elektronista på Instagram og Facebook

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 3 =

2 Comments
 • Gadget -drengen
  april 12, 2012

  Spændende opkøb Facebook der har gjort. De er virkelig gået i offensive her i 2012, hvor de jo også har købt 750 IBM-patenter.
  Bliver interessant hvad de kommer med de kommende måneder

 • Simone
  april 13, 2012

  Jeg er ikke glad for dette tiltag! Min instagram profil er meget mere personlig end min facebook! Det er her jeg ligger billeder op af det der sker her og nu og alt det sjove og pinlige som jeg f.eks. Ikke ønsker at mine kollegaer og familie ser. Facebook er bare lidt mere officielt hvor du er venner med folk du har mødt på din vej, og de som følger dig på instagram er rigtig tætte personer eller helt fjerne personer som Xeoni fra Kina.. Jeg er bange for at miste mit frirum som Instagram er.