Fantastisk lyd i elegant design til kontoret

2 Min læsning

Artiklen bliver også bragt i Månedsmagasinet IN. 

Mangler du et smukt produkt og god lyd til kontoret? Logitech har introduceret MX Sound Bluetooth-højtalere; æstetiske højtalere med overlegen lyd, der er designet til at passe ind i det mest eksklusive kontormiljø. 

Hvornår vi lytter, hvor vi lytter, og hvordan vi lytter til musik, podcasts, lydbøger etc. har ændret sig i takt med, at udbuddet af samme er vokset enormt. Det har aldrig været nemmere og billigere at få adgang til din yndlingslydbog eller soundtracket til dit liv. Men bare fordi, det skal være smart og trådløst, er det bestemt ikke grund til at nedprioritere den suværene lyd – ej heller på kontoret.

Logitechs MX Sound Bluetooth-højtaler er designet fra bunden for at give en medrivende oplevelse, uanset om du streamer fra din computer, smartphone eller tablet. Den transformerer lydoplevelsen på dit skrivebord med 24 Watt Peak power, high-end drivers og rear-facing port tubes til musik, film and videoer.

Funktionelt design

Med de bevægelsesaktiverede baggrundsbelyste knapper er det nemt at indstille lydstyrken og simpelt at parre med Bluetooth, der giver en lækker trådløs oplevelse. Standby-tilstand udløses automatisk efter 20 minutters inaktivitet, hvilket hjælper med at holde på strømmen. De små næsten Mickey Mouse-lignende højtalere er til dig, der er en sucker for simpelt design i et klassiske kontorlandskab eller bare dig, der mangler et bare lækre trådløse højtalere til skrivebordet.

Logitech MX Sound fås til DKK 849 på Logitech.com og i udvalgte butikker.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =

No Comments Yet.