FEDE FOTO FRAMES TIL DINE INSTAGRAM BILLEDER

2 Min læsning

Af Pernille Abildgaard

Er du en Instagram addict? Hvis du er vild med photo-app’en så prøv InstaPicFrame, som giver dig endnu flere muligheder, med dine Instagram billeder.

instapicframe

De fleste har efterhånden prøvet kræfter med Instagram, der ofte betjenes gennem en app til Android og iPhone. Instagram giver dine billeder nyt liv og kant med farver og filtre og giver dig mulighed for at dele billeder både med andre instagram brugere og direkte på Facebook.

Hvis du trænger til lidt fornyelse på dine Instagram billeder, så prøv app’en InstaPicFrame. App’en er gratis og fås, ligesom Instagram, både til Android og iPhone. Her kan du sammenlægge flere af dine billeder til en lille fotocollage. Ligesom Instagram kan du både tage billeder direkte eller vælge billeder fra dine albums, enten fra telefonen eller fra Facebook. Du vælger mellem forskellige layouts, og du kan endda udvælge filtre til hvert enkelt billede, inden de lægges ind i collagen.

App’en er lige så enkel at bruge som Instagram, og der er mange flere filtre at vælge imellem. For eksempel kan man lige drysse et asteroidebælte eller nogle disco-lys ud over sit billede, hvis man er til den slags! På det mere seriøse plan er der et stort udvalg af farvetoner, rammer og lys-filtre, præcis som vi kender det fra Instagram. Man kan også tilføje figurer, talebobler og tekst, eller redigere de enkelte billeder, inden man bruger dem i fotocollagen.

Instapicframe screenshot

PicFrame adskiller sig fra Instagram, ved at have et udvalg af gratis filtre og features samt et udvalg, man skal betale et lille beløb for ($0.99). Man kan også vælge at købe Pro-versionen af PicFrame for det forholdsvis beskedne beløb $1.99. Så slipper man også for pop-up reklamerne, der dukker op med jævne mellemrum, og kan bruge løs af alle pakkerne og lave sjove eller smukke fotocollager.

Hvilken Foto-app bruger du til at redigerer dine billeder med?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − 1 =

No Comments Yet.