Festival survival kit- 7 tips til mobilen

2 Min læsning

Vil du vide hvordan du får strøm til mobilen gennem hele festivalen?

Til årets festivaler er der ting der er vigtigere end både tandbørster, varme bade, sikker sex og soveposen. Og det er mobilen. Hvordan man nogensinde klarede sig igennem en festival før der fandtes mobiltelefoner er nærmest umuligt at forestille sig? Mødte man nogensinde sine venner? Blev man nød til at snakke med fremmede til en koncert? Kunne man nogensinde komme i kontakt med aftenens scoring igen?

Mobiltelefonen er blevet en af de absolut vigtigste redskaber i vores liv. Det er sted hvor vi samler vores sociale liv, hvor vi håndterer vores arbejde og hvor vi dokumenterer det hele i billeder. Også på festivalen. Hver 3 festivalgænger mellem 15 og 23 udskifter endda mobilen med en gammel model for at den nye ikke skal gå i stykker eller blive stjålet.

Men festivallivet med mobil kræver strøm og det kræver dækning. Mobiltelefonen kan i princippet være helt ligegyldig, hvis den er løbet tør for strøm eller hvis teleselskabet ikke har sat master op i festival området. Teleselskabet 3 og analysefirmaet Wilke har fået nogle tal på hvor meget vi egentlig prioriterer telefonen over andet på festivalen.

e2d343_Infografik_30.06.2015

7 tips til mobil overlevelse på festival

Lej & Lad: Lej et Volt batteri for 179 kr. Når det løber tør for strøm kan du bytte det til et opladet på pladsen.

Leg & Lad: Spil bordtennis mens du lader mobilen. 5 smarttable bordtennisborde står på pladsen til både leg og ladning.

Lounge & Lad:Smut forbi 3’s Reload stand eller en af de andre 12 ladestationer på pladsen, hvor du kan lade mobilen. Fordelt på pladsen er også 10 lounge bænke med indbyggede stik

Lad i en fart: Sæt din telefon på flightmode mens den lader. Så går det hurtigere.

Har du mistet din mobil? 3’s Reload stand har Mobile Aid- hvis mobilen strejker eller er blevet væk

Spar på strømmen- Skru ned for skærmlyset, slå notifikationer fra, sluk for programmer der kører i baggrunden, pas på med streaming og brug af GPS. Så kommer du længere med strømmen i din mobil.

Find vennerne: Crowdsurfing app’en- gør det muligt at se hvilke af dine facebook venner er til samme koncert som dig. Download gratis i appstore

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 4 =

No Comments Yet.