FIGHT CLUB FOR FOOD LOVERS

1 Min læsning

Af Serina Klejstrup Hedegaard

If its your first night at Food Club, you have to cook!

Elektronista anmelder en madblog, der er en kombination af Fight Club’s råhed (og lidt af Brad Pitt’s lækkerhed), høj kvalitet og en hel masse mundvandsfremkaldende billeder.

Elektronista.dk anmelder den lækre madblog: thefoodclub.dk

Både det visuelle og det faglige er på plads, når Ditte Lykke Ingemann Thuesen skriver i hendes inspirerende blog om appetit pirrende retter.

Hun er udlært indenfor ernæring og sundhed, så der er tænkt godt over retterne – selvom der, som hun siger, selvfølgelig også skal være plads til en kage engang imellem!

Klik forbi bloggen og prøv for eksempel: lakrids og chokolade kys (marengs), lækre grød-eksperimenter og saftige smoothies.

Hvis man savner inspiration til aftensmaden, tøsebrunch, eller selvforkælelse, så er “The food Club” bloggen helt sikkert et must at besøge!

Skrift og billedstil er inspireret af filmen Fight Club, og Ditte præsenterer retterne på en rå, men samtidig varm og æstetisk facon.

Hun er god til at skrive tilbage på de mange kommentarer hun får på bloggen og opfordrer besøgende til at afprøve de forskellige retter og spørge løs og/eller give feedback.

Vi er spændte på hvornår hun kommer med Food Club bogen..

Hvilke madblog lader DU dig inspirere af?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + eleven =

3 Comments
 • talktowendys
  januar 6, 2020

  Thank you for this post. Visit and follow above link to get more updates about wendys.

 • talktowendys
  april 28, 2020

  Excellent article. Very interesting to read. I really love to read such a nice article. Thanks! keep rocking

 • marymullrank
  april 8, 2024

  Wendy’s can continuously enhance its services, maintain quality standards, and innovate its menu offerings. Talktowendys