FINT NOK- MEN VIRKER DET?

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Dag 1 på CES er overstået og solen er gået ned over Las Vegas. Jeg har endelig fået et fornuftigt wifi, men det skulle jeg så helt tilbage til mit hotelværelse for. Paradoksalt nok er det fuldstændig umuligt at komme online til verdens største gadgetshow. Der er simpelthen for mange, der suger af båndbredden. Et skræmmende sted at stå uden dækning på både lap top, iPad og mobiltelefonen. Tænk at man alligevel ikke kan gøre det bedre. Og så lige her.

Heldigvis ligger der en masse video og billeder klar til upload på mit videokamera men hov- hvad sker der?? Kameraet går i sort få minutter inden Lady Gaga står foran mig. Ironisk nok ved Polaroid standen, hvilket lige fik mig til et øjeblik at ønske mig langt væk fra alt digitalt og tilbage til de gode gamle printbilleder.

Jeg har selvfølgelig flere kameraer med som back up. Det nemmeste bliver dog nok at fortsætte med min iPhone, hvilket er smart, men ikke altid lige god kvalitet. Tænk at skulle konstatere, at man går ned på gear lige her.

Vi bliver mere og mere afhængige at teknologien. Vi lægger vores dokumenter, vores aftaler, vores huskesedler og vores billeder i det digitale rum. Det er smart og nemt, men når det fejler, står man så pludselig med skægget i postkassen og føler sig nøgen hvis ikke panikslagen. Det er udfordringen, ved det digital liv som vi her i Las Vegas til verdens største gadgetshow begejstres så meget over.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − 5 =

No Comments Yet.