LADY GAGA NU CREATIVE DIRECTOR FOR POLAROID

2 Min læsning

Vi kender alle sammen Lady Gaga’s hits, kødkjoler og provokerende videoer. Gaga er måske den popstjerne, som har været bedst til at tage ny teknologi til sig og bruge den til at twiste verden omkring sig. Hun er flittig på Twitter og blander teknologi og mode som sjældent set før. Derfor er det også et modigt men utrolig smart move at det gamle firma Polaroid – kendt for analoge billeder, har taget Lady Gaga ind i innovationsprocessen og endda givet hende titlen Creative Director.

Gaga er cool, innovativ, skævt tænkende og ikke bange for at bryde konventionerne og så har hun forbandet godt fat i den unge målgruppe (og deres forældre). Ingen tvivl om at Polaroid har måtte punge ud for at få en af verdens absolut største stjerner til ikke kun at lægge ansigt til deres markedsføring og endorse deres produkter til gadgetshows og under sine egne shows. Hun bidrager endda i innovationsprocessen og er tydeligvis meget mere end bare talsperson.

Det umiddelbare indtryk efter at have oplevet hende live, er at hun virkelig har noget at have det i. Popstjernen virker oprigtigt interesseret i teknologien og de muligheder den bringer med sig. Hvis nogen kan bringe Polaroid tilbage fra de døde, så er det Lady Gaga. Og med nye innovative produkter og en lyttende tilgang til målgruppen er de rigtig godt på vej. Når topchefen hos Polaroid siger at 80% af de produkter, de regner med at sælge i fremtiden slet ikke er opfundet endnu, så ved man de er åbne overfor opgaven. Hold øje med Polaroid!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − two =

1 Comment
 • Judi Lund Finderup
  januar 7, 2011

  Uhhh, hvor jeg savner polaroidfotos. Har selv brugt det en del, men det er ikke muligt at få film til mit kamera mere.
  Der findes ikke nogen sejere “reklamesøjle” en supercoole Gaga.
  Der findes mange apps der minder om polaroid, men der er også noget fedt ved at det er et “lige nu!” billede. Polaroid har noget over sig, som minder om “one off” kunstværker.
  KH Judi, (Stylist med en fortid som kunstner og kunsthistoriker)