4 fantastiske spil til din sommerferie

4 Min læsning

Få det bedste ud af den danske sommer og udnyt regnvejret til at hygge dig med de her fire fantastiske spil.

Det seneste Fire Emblem er et strategisk mesterværk

Fire Emblem Echoes: Shadow of Valentia fås til Nintendo 3DS til 349,-

Fire Emblem er et perfekt spil til sommerferien. Uanset om du sidder derhjemme eller er ude at rejse, så er det seneste spil i serien en fantastisk måde at hygge sig på. Fire Emblem er et turbaseret strategispil, så uanset om du har tyve sekunder eller en hel time, er der rig mulighed for at få udrettet noget, og det gør det ideelt til at starte og stoppe efter behov.

I “Shadow of Valentia” skal du styre en hel hær igennem det ene slag efter det andet. Du har fuld kontrol over hver eneste soldat, du bestemmer, hvor de skal bevæge sig hen på slagmarken, og hvordan de skal angribe. Men pas på. Hvis en soldat dør, er de permanent ude af spillet og alt, hvad du har investeret af udstyr og nye egenskaber til den soldat, er væk.

At du på få øjeblikke kan miste alt, hvad du har arbejdet for på dine soldater gør, at hver eneste kamp betyder noget og hver beslutning skal vendes og drejes, før du gør noget. Det er i sig selv med til at skabe en masse små gode historier, imens du spiller.

Hvis du vil have strategi, store hære og beslutninger, der holder dig søvnløs, er Fire Emblem Echoes et fantastisk spil at underholde dig selv med i løbet af sommerferien.

 

Vanvittigt hektisk og hurtigt racerspil er et af de mest unikke du finder

Wipeout: Omega Collection fås til Playstation 4 og koster 299,-.

Hvis du vil forsvinde ind i et futuristisk og hektisk racerspil, er Wipeout det oplagte bud. Her får du et spil, hvor du ikke må blinke, for det går vanvittigt stærkt, når du flyver hen over den ene mere vanvittige bane efter den anden.

I Wipeout tager du dig selv og dit hold igennem den ene turnering efter den anden i håbet om at vinde dem alle sammen, så du kan kalde dig den bedste Wipeout-kører nogensinde.

https://www.youtube.com/watch?v=HmE0wuVMe2A

‘Omega Collection’ er en samling af to tidligere Wipeout-spil, så du får virkelig meget underholdning for pengene i pakken. Og det er ikke bare kvantitet men også ekstremt høj kvalitet. Det er ganske enkelt et af de mest unikke, hæsblæsende og udfordrende racerspil, du kommer til at spille i lang tid.

Forsvind ind i den magiske Elder Scrolls verden

Elder Scrolls Online: Morrowind fås til Xbox One, Playstation 4 og PC fra 299,-

Elder Scrolls-spilserien er bedst kendt for det fantastiske spil “Skyrim”, som har domineret popkulturen og spilindustrien i rigtig mange år. Men der findes faktisk også andre spil i serien. I samme univers som “Skyrim” finder du spillet Elder Scrolls Online, som er et altid-online spil, hvor de fleste af personerne, du ser omkring dig, også er rigtige, levende mennesker.

I Elder Scrolls online tager du ud i den enorme spilverden, hvor du ligesom i “Skyrim” skal gå på eventyr, finde nye våben og løse problemer for folk omkring dig. Fordi det er et spil, du spiller online, er det markant anderledes end “Skyrim”, og det fokuserer meget mere på, at du skal samarbejde med andre personer, gå på eventyr i små grupper og klare fjenderne sådan.

Den nyeste tilføjelse til spillet hedder “Morrowind”. Det sender dig på eventyr i det bizarre Morrowind-land, der har en enormt stor verden at udforske og ser markant anderledes end noget andet, du har set i et Elder Scrolls-spil før.

Hvis du vil have et spil, du kan spille resten af året, og hvor du oplever noget nyt hver eneste gang, du spiller det, så er Elder Scrolls Online absolut et kig værd.

 

Dit legetøj er grundlaget for et af de sjoveste familiespil

Micro Machines: World Series fås til Xbox One, Playstation 4 og PC til 249,-

Hvis du gerne vil køre med digitale biler, men ikke gider alt den realisme og seriøsitet, som findes i mange bilspil i dag, så er Micro Machines: World Series et herligt alternativ til de mange seriøse bilspil på markedet.

Her får du små legetøjsbiler der kører ræs mod hinanden i bedste Mario Kart-stil med våben, og spillets baner er alle sammen steder som stuegulvet, køkkenet eller andre trivielle steder fra dagligdagen. Men fordi det er bittesmå legetøjsbiler, der kører ræs, så bliver de mest simple ting i verden til avancerede udfordringer, når du skal sno dig rundt om bordben eller undgå støvsugeren, der flyder på banen.

Micro Machines: World Series er dog et spil, der gør sig bedst enten med venner foran fjernsynet, eller når du spiller online mod andre, så hvis du ikke er til den slags, så er der ikke meget sjov at hente. Men kan du samle nogle venner, enten offline eller online, så er der god underholdning at finde i Micro Machines.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three − 2 =

No Comments Yet.