FORÅRETS RADIOHIT

1 Min læsning

Elektronista læsere har før vist stor begejstring for de lækre retro-agtige DAB radioer fra PURE. Nu er der en ny kollektion af lydlækkerier til dig der elsker musik og radio.

Den nye radio hedder EVOKE Mio og den fås i fem nye farver – turkis, rød, lilla, mørkerød og sort med et læderfinish.

Radioen afspiller både DAB og FM. EVOKE Mio er udstyret med et fint display, som viser hvad radioen spiller lige nu. Radioen har indgang til iPod/MP3-afspiller, hvilket betyder, at du kan lytte til din musiksamling fra radioen og altså bruge den som højtaler. Desuden er Mio udstyret med forskellige alarmfunktioner og 30 forudindstillede stationer.

Du kan tage EVOKE Mio med rundt i huset eller ud i det fri takket være et genopladeligt batterisystem, der giver op til 24 timers afspilning.

Til de grønne (og hvem er ikke det?) kan vi oplyse at EVOKE Mio tilhører en linje af særligt miljøvenlige produkter. Indpakningen er fremstillet af genbrugs- og letnedbrydelige materialer, og størrelsen på pakkerne er også blevet reduceret for at mindske de miljømæssige omkostninger.

EVOKE Mio kan købes online via pure.com/dk til 1499 DKK.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × two =

No Comments Yet.