Gamle telefoner i nye luksustasker

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Et spændende samarbejde mellem en engelsk designer og et stort teleselskab viser utraditionelle måder at genbruge aflagte gadges på.

telefoner og tasker 4

Hvor ender de gamle mobiltelefoner,  når folk er blevet trætte af dem, eller telefonerne ikke fungerer længere?

Ja, mange ligger sikkert stadig i skuffer og skabe hos ejerne, mens langt færre lægger dem til organiseret genbrug.

Måske man skulle huske at gøre det, for en begavet designer og et teleselskab med lyst til at polere sit CSR image har fundet sammen i England – og skabt et meget spændende projekt.

Designeren Sean Miles henter nemlig aflagte og returnede mobiltelefoner hos teleselskabet O2 og bygger dem så elegant ind i dyre varemærke tasker.

telefon og tasker 2

Miles’ aktuelle kollektion bruger primært gamle telefoner fra LG og Nokia, og dem kan man nu så integreret i f.eks. skuldertasker fra Chloe, håndtasker fra Alexander McQueen, en gammel bokstaske fra Celine eller en kostbar Mulberry Messenger taske, som Sean Miles har udstyret med mikrofon og hovedtelefonstik, så ejeren kan lytte til musik fra tasken eller tale i telefon via den.

Telefonerne er ikke kun til pynt. De fungerer faktisk stadig, selvom de mennesker, der køber Sean Miles’ teletasker formentlig bærer rundt på helt nye smartphones  fra Apple, Samsung, HTC osv.

telefon og tasker 1

De spændende tasker i Sean Miles’ ”Bags That Talk”   serie er led i et projekt, som O2 har sat i søen for at vise forskellige måder at genbruge gamle gadgets på.

Taskerne med telefoner i er allerede den tredje kollektion i samarbejdet mellem den engelske designer og det store engelske teleselskab. Tidligere serier hed ”Talk To The Hand” og indeholdt elektroniske handsker samt Walkie Talkies, hvor Miles byggede gamle sko og støvler sammen med gamle mobiltelefoner.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − one =

No Comments Yet.