Gammel Ford Mustang får nyt liv som ur

1 Min læsning

Hvis du som jeg altid har drømt om en Ford Mustang, som den Steve McQueen kørte i i Bullit, eller synes du Porsches klassiske 911 er den fedeste vogn nogensinde, så er der godt nyt! Du kan nu bære de klassiske biler på dit håndled i form af et eksklusivt armbåndsur.

 

Det danske firma REC watches har specialiseret sig i at bygge ure ud af komponenter fra gamle, klassiske biler. Christian Myghs og Jonathan Kamstrups står bag idéen, brandet og virksomheden. De to danskere rejser sammen rundt til bilkirkegårde i hele verden i håbet om at finde gamle dele fra klassiske Mustanger, Porscher eller Mini Coopers.

Urene er ikke ligeså dyre som en bil, men kvalitet koster som bekendt knaster. Priserne ligger fra $1.495 (ca. 9.400 DKK.). På hjemmesiden RECwatches.com kan du se forklaringer på, hvilke bildele, der er i uret, og hvad der er inspireret af de fantastiske gamle biler. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 1 =

1 Comment
  • Tina KH
    december 12, 2017

    Glædelig 12.december,

    så flot når urene har sit design fra din flotte gamle biler med charme:-)