Genial popsocket knap til mobilen letter hverdagen

2 Min læsning

En rund “knap” som sættes bag på mobiltelefonen gør det utrolig meget mere behageligt og praktisk at holde mobiltelefonen. Samtidig fungerer den som stander, så du kan se video på mobilen. 

popsocket-mobilholder

Har du nogensinde prøvet at stable bøger eller andre ting op for at din mobil kan stå oprejst? Eller har du prøvet at tabe mobilen, fordi dit greb om den simpelthen ikke var godt nok?

Elektronista blev for noget tid siden introduceret til fænomenet PopSocket og må konstatere, at det er en dims der rent faktisk virker. Det virker måske fjollet at sætte et håndtag på mobiltelefonen, ikke desto mindre er dimsen efter ganske kort tids brug slet ikke til at undvære.

silver_side_popsockets_grande

Knappen klæber fast til bagsiden af mobilen med klister som ikke smitter af. Den ligger flat ind til telefonen, men skal du bruge den hiver du den bare et eller to ryk ud. Så får du pludselig en meget mere ergonomisk måde at holde din telefon på. Mens du sms’er, facetimer eller tager et opkald. Og skal du se en youtube video eller skal ungerne se en Netflix film, så fungerer PopSocket som stander, så mobilen står fast på f.eks. et bord. (Og skal du tage en selfie giver den lige præcis den stabilitet, der er brug for).

popclip_240by240_large_b07f95e7-f2a3-44df-b881-a4a03887bb82_grandeHar du også PopClip holderen kan du sætte telefonen op ved siden af spejlet, over komfuret, i bilen, (eller ved toilettet shhh…). Så kan du hands free se din yndlingsserie, mens du barberer dig eller skræller kartofler.

Du kan læse mere og købe produkterne til DKK 99 på Popsocket.dk 
screen-shot-2016-12-02-at-11-46-45

Indlægget er lavet i samarbejde med ElektronistaShop.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 17 =

No Comments Yet.