Giv et elektronisk kram på den søde måde

2 Min læsning

HEY ligner et motionsarmbånd, men har et helt andet formål. Med HEY sender kærester små, fysiske kram til hinanden, når de er væk fra hinanden.

 

Alle har lyst til at give sin nærmeste et kram – i hvert fald engang imellem. Et tryk i hånden, et kærtegn i nakken, et tryk på armen eller et klap på skulderen.

No problem, så længe kram-modtageren står ved siden af. Men hvad , hvis vedkommende er langt borte eller bare ikke i nærheden?

Så kan man selvfølgelig ringe, sende en sms eller email. Det er bare ikke helt diskret og kræver, at modtageren tager sin mobiltelefon frem.

Ikke sådan med det nye HEY armbånd. Det giver signalet på den mest oplagte måde af alle. Ved berøring.

 

HEY består af to elektroniske armbånd i par, som står trådløst i forbindelse med hinanden via Bluetooth, smartphone og internet.

Når den ene HEY-ejer vil sende f.eks. et kærtegn eller en diskret påmindelse, gnider vedkommende blot hen over armbåndets top eller klemmer det blidt om armen.

Et sekund senere vil modtageren føle det samme. Blot som en  vibration eller stramning, som kun han eller han kan mærke eller høre. Meget personligt og meget diskret.

 

Folkene bag HEY ser deres opfindelse som oplagt til long distance kæresteforhold, en hurtig hilsen mellem generationer, et klap på skulderen før eksamen eller måske en påmindelse om, at et barn skal komme hjem.

Eller man kan bare bruge en blid berøring af armbåndet til at sende et ”hej, jeg er her.” Good vibrations simpelthen.

HEY er måske nok en simpel gadget sammenlignet med et moderne smartur. Omvendt er HEY meget nemmere at betjene, meget billigere at købe – og udfylder en vigtig mission for mange mennesker.

HEY-armbånd fås i sort eller hvid. Et sæt kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra 74 euro eller ca. 550 kroner….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + seventeen =

No Comments Yet.