GRISENES HÆVN OVER FUGLENE

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Flyvende grise og sure fugle. Eller er det omvendt? Spillet Flying Piggy minder ved første øjekast om det populære Angry Birds.

Jeg har testet et spil på iPad’en, der er fyldt med farvede fugle og nogle tykke grise. Den ene gruppe dyr er sure på den anden på grund af noget de andre har gjort, og bruger i vrede sig selv som levende skyts fra en slangebøsse. Hmm, det lyder som noget man har spillet før, synes du ikke? Men det tror jeg faktisk ikke du har, for det er ikke Angry Birds. Spillet hedder Flying Piggy og har dags dato 108 likes på facebook i modsætning til Angry Birds, stormende 3.922.974 fans. Spillet er gratis på iTunes i en begrænset periode. Ellers koster det 18 kr.

Ja ja, man kan vel ligeså godt prøve at hoppe med på vognen og spinde guld på andres succes, men denne her er bare lidt for åbenlys med hensyn til fugle vs. grise, selvom spillet faktisk er en del anderledes. I det her spil er det grisene der er sure på fuglene, fordi de tilsyneladende har væltet og hærget en piges potteplanter! Not cool! Det vil grisene ikke finde sig i, så de begiver sig op mod et fugleformet bjerg med en slangebøsse på ryggen. Hævnens time er kommet. Det er jo en fin historie.. eller?

Spillet her er meget mere Space Invaders-inspireret end Angry Birds. Når grisen er fyret afsted med slangebøssen bouncer den rundt mellem de forskellige fugle og andre forhindringer, Nederst på skærmen har man mulighed for at tegne en streg af skyer, der langsomt forsvinder igen, for at sørge for at grisen ikke flyver ud af skærmbilledet igen.

I Angry Birds har de forskellige fugle hver deres egenskab, men i Angry Pig.. øøh, Flying Piggy kan grisene ikke så meget andet end at blive skudt afsted, medmindre de rammer en ballon på vejen, der så eksempelvis gør grisen større og dermed kan ramme mere. Grisene i Angry Birds er sværere at slå ihjel alt efter størrelse og om de bærer hjelm. Det samme gælder her, hvor de små gule bare skal have et enkelt los, mens en meget tyk grøn fugl med krone på, skal have en del omgange før den forsvinder.

Det kan godt være, at det bare er mig, der er virkelig dårlig til det her spil, men der er faktisk flere levels jeg slet ikke har kunnet gennemføre. Og det er endnu ikke lykkedes mig at få de maksimale tre stjerne i nogen af banerne endnu. Endvidere kan man risikere at grisen går i selvsving. På trods af, at jeg synes spillet er mega svært, så har jeg alligevel spillet det utallige gange efterhånden.

Kender du kære læser flere spil, der prøver at leve højt på Angry Birds succes?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 2 =

No Comments Yet.