Helt nye Skylanders-figurer lanceret til støtte for børn med autisme

2 Min læsning

Den 2. april 2016 sættes der verden over fokus på autisme, og for første gang lanceres der Skylanders-figurer i samarbejde med verdens største autismeorganisation.

Cd2q1NjWAAAvNQO

Mere end 70 millioner mennesker er påvirket af autisme. Den 2. april 2016 bliver der sat fokus på lidelsen med World Autisme Awareness Day. Kampagneledelsen bag tiltaget har ikke tidligere samarbejdet med hverken computerspils- eller legetøjsfirmaer, men som noget ganske særligt i år har de indgået et samarbejde med ingen ringere end de utroligt populære Skylanders.

Skylanders-spillet får i anledningen af World Autism Awareness Day en helt ny serie af figurer. “Vi er stolte af at arbejde med Skylanders, en ikonisk serie der er kendt for at bringe glæde og magi til børn og familier verden over“, fortæller Peter Morton, vicepræsident for Corporate Development hos Autism Speaks, som er hovedorganisationen bag World Autism Awareness Day.

SSC_Keyshot_PowerBlue_Splat_Final

Figurserien hedder “Light it up Blue” og er særlige blå udgaver af to populære Skylanders-figurer og to blå køretøjer, som kan bruges i det seneste Skylanders spil – SuperChargers. Figurerne er farvet blå, fordi det er organisationens, “Autism Speaks”, officielle farver. De blå figurer skal bringes endnu mere opmærksomhed på autisme, og på hvordan det påvirker familier og børn verden over. Når du bruger dem i dit Skylanders-spil, så er de selvfølgelig også blå.

3014749-ssc_power+blue_splat+2

Udover de unikke blå figurer til Skylanders-universet, har firmaet bag spillet, Activision, også lavet en række donationer til autismeorganisationer verden over.

World Autism Day er den 2. april 2016, og figurerne kan købes nu.

De to Light it up Blue Skylanders figurerer er:

Splat
Trigger Happy

Og de to køretøjer er:

Gold Rusher
Splatter Splasher

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 11 =

No Comments Yet.