HOVEDPINE? APP HOLDER STYR PÅ SMERTER OG BEHANDLINGER

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Lider du af spændingshovedpiner eller er din hverdag præget af migræneanfald? Med app’en Min Hovedpine, kan du få overblik over anfaldenes hyppighed og mønster.

hovedpine

Dansk Hovedpine Center ved Glostrup hospital står bag en ny hovedpine kalender app, hvor du kan holde styr på symptomer, smerteniveau, medicinforbrug og hvad der måske er årsagen til dine anfald.

min_hovedpine_app

Udover at registrerer hovedpinerne i smerteniveau fra 0-10, har app’en en rapportfunktion så du kan få overblik over dit personlige hovedpineforløb og behandlingsforløb, der i app’en konverteres til en PDF, som du kan sende til din mail. App’en rummer også gode råd, tests og filmen ”Hvad er migræne”. Min hovedpine app’en kan gratis downloades i iPhones AppStore eller via Androids GooglePlay. Du kan læse mere om hovedpine app’en her.

Hvad synes du om at holde styr på sygdomsforløb som hovedpine og migræneanfald – digitalt på mobilen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × two =

1 Comment
 • Sanne
  maj 27, 2013

  Jeg lider selv af migræne og kan fortælle at nogle læger ikke vil udskrive smertestillende eller lign. før de har en udfyldt hovedpine dagbog. Så sådan een dagbog gør altså at lægen kan se der er et seriøst problem.

  Jeg fik selv flere gange et a4 ark med hjem som jeg skulle udfylde og vende tilbage med. Problemet med dem er dels at der ikke rigtig er plads til fyldestgørende information og at det er langt sværere at side (ligge!) med papir og blyant end at trykke på nogle knapper på telefonen. Og så har man jo heller ikke lige det stykke papir med sig overalt og det er så svært at huske hvornår der skete hvad når først det er overstået.

  Derfor lykkedes det mig aldrig at aflevere noget hos lægen før jeg selv fandt en app. Den jeg har brugt er på engelsk og har nogenlunde de samme features, men den danske ser rigtig lovende ud så den har jeg netop hentet :)

  Udover ovenstående fordele giver det også een selv indblik i hvornår der opstår problemer, hvorvidt smerten sidder de samme steder osv.

  Jeg har endnu ikke prøvet denne app, men kan varmt anbefale at man kommer i gang med at skrive ned hvis man lider af migræne eller lign.