Hvis iPhone 7 skulle komme i morgen

2 Min læsning

Knap er den nye iPhone 6S kommet på gaden, før analytikere, spåmænd og designere gætter på næste generation Apple-telefon. Her er et interessant koncept til iPhone 7, som måske slet ikke er så langt fra, hvad vi får at se til september næste år.

apple 7 1

Apple er nærmest verdensmester i markedsføring og branding – ved at gøre så lidt som muligt selv. I stedet lader Apple sin trofaste fanskare og en evig horde af nysgerrige journalister og bloggere om reklamen. Alle har en mening om Apple – og hver gang navnet nævnes, er det gratis markedsføring.

Sådan vil det også være med næste generation af iPhone. Allerede nu – knap et år før præsentationen – svirrer internet med gætterier og spådomme om iPhone 7. Hvad kommer den nye telefon til at indeholde – ændrer udseendet sig meget osv. osv.

Den tjekkiske designer Marek Weidlich er tidligt ude med sit forslag til den næste iPhone.

 

iphone 7 3

Han bygger sit forslag på både egne ideer, Apples sædvanlige designtrin og en stribe Apple-kenderes forventninger til iPhone 7. Derfor rammer den dygtige Marek Weidlich måske slet ikke langt ved siden af med sine forestillinger.

Ifølge Marek bliver næste generation Apple-mobil mærkbart slankere og verdens første iPhone uden en rigtig ”home” knap.

Den tjekkiske designer forestiller sig, at hele forsiden af iPhone 7 vil være én stor skærm. Ingen rammer. Alle farver kommer fra displayet. Forfra kan man ikke engang se, om ens nye iPhone er hvid, sølv, sort, gylden eller metallic pink.

Den traditionelle home-knap kan erstattes med en software løsning takket være den nye 3D Touch teknologi, som Apple indførte med iPhone 6S.

 

iphone 7 2

Men når hjem-knappen forsvinder, bliver Apples Touch ID fingeraftryksskanner hjemløs. Den forestiller Marek Weidlich bliver integreret i selve skærmen. En mulighed, som flere af Apples smartphone-konkurrenter også pusler med.

Designeren forventer også, at iPhone 7 får et stærkere batteri end de nuværende iPhones. På grund af en ny og bedre batteri teknologi kan det lade sig gøre uden, at selve telefonen gøres større.

Apple-kendere regner desuden med, at iPhone 7 bliver den hidtil slankeste – kun 6 mm i dybden.

Endelig bliver bagsiden af iPhone 7 mere ergonomisk og handy. Her sidder bl.a. et nyt 12 megapixel-kamera, der kan optage i 4K kvalitet – og som har en ny type ringformet True Tone flash….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + six =

No Comments Yet.