En håndmikser der kan alt

1 Min læsning

Står du og mangler en eksklusiv håndmikser, der også snildt klarer rollen som stavblender og æltemaskine?  Så kunne du overveje en håndmikser fra Turmix.

Håndmikseren er yderst effektiv med hele otte loops, hvor de fleste andre håndmiksere kun har fire. Det gør den langt mere effektiv og i stand til at piske cremen hurtigere og mere luftig end en traditionel håndmikser.

Står du og skal have rørt dejen til din svampede chokoladekage, sætter du en dejkrog på. Og skal du have blendet nødderne til kagen, udskifter du dejkrogen med en stavblender. Den er tilmed god at holde i hånden og er nem at stille på bordet.

Den er også ret pæn – udført i rustfrit stål af højeste kvalitet.

Turmix er et schweizisk firma stiftet tilbage i 1943 med det mål at gøre livet så enkelt som muligt i køkkenet med de bedste køkkenmaskiner, man kan producere. Brandet fortsætter med at fokusere på, at deres produkter både holder længe, er praktiske at bruge, ergonomiske og i et flot design.

Du kan læse mere om håndmikseren på Politiken Plus, hvor du også kan købe den til 2295 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − one =

No Comments Yet.