Hvor irriterende er du på sociale medier? Test dig selv

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Tjeneste måler hvor irriterende du er på sociale medier. (P.S Du kan også tjekke andre).

your-social-effort-score-will-reveal-how-hard-you-try-to-impress-people-online

Vi har længe kendt til Klout – en tjeneste der måler hvor stor indflydelse en given profil har i det sociale univers. En høj Klout score skulle betyde at her er en person som folk lytter til og hvis indhold andre engagerer sig i. Men hvad så med alle dem som spammer for meget? Som propper deres tweets med smileys og store bogstaver og med hashtags som #abs og #selfie (det sker hvert 4 minut)? Dem som virkelig prøver at få social media opmærksomhed på den ufede måde? Ja dem kan vi også måle nu.

Socialeffortscale.com er en tjeneste som måler om du prøver for hårdt, lige tilpas eller slet ikke nok. Du kan logge ind med både Facebook, Instagram og Twitter. Og så kan du også teste andre end dig selv. Det kan jo være du gerne vil have et “videnskabeligt” tal på en du i forvejen synes er en social media wanna be? Du kan også måle dig selv op mod andre og få endeligt afgjort at du ER federe. (Eller ej).

Der er noget lidt sjovt data på byer målt op mod hinanden og hvilke hashtags der trender lige nu. Men det er Axe hårprodukter som står bag Social Effort Scale og det er faktisk lidt svært at se om tjenesten kun er for sjov eller om der egentlig er noget hold i analysen.

Tjek sitet og videoen og døm selv. Under alle omstændigheder er det sikkert ingen dårlig idé at skabe noget viralt støj omkring et brand med en tjeneste der taler lidt til folks forfængelighed.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + eleven =

2 Comments
 • Jesper
  juni 2, 2014

  Jeg er ikke vild med dette, når man logger ind via Twitter:

  This application will be able to:
  Read Tweets from your timeline.
  See who you follow, and follow new people.
  Update your profile.
  Post Tweets for you.

 • Lotte
  juni 6, 2014

  Jeg tænker man i hvertfald helt sikkert skal bremse lidt op og tage et selvtjek, hvis man går til en hårproduktsproducent for at finde ud af hvordan man virker i verden.