Hvor mange gange tjekker du din telefon?

2 Min læsning

Checky tæller, hvor mange gange du tjekker din telefon

checky

Hvor mange gange om dagen tjekker du egentlig din smartphone? Sikkert flere gange end du tror. Hvis du har lyst til at se sandheden i øjnene, findes der både apps, der kan tælle, hvor mange gange og hvor længe du bruger din telefon i løbet af en dag.

Checky er en app til både iOS og Android, der tæller hvor mange gange, du tjekker din telefon på en dag. Jeg har prøvet den, og det var ikke kønt. Jeg ved ikke, om det er meget eller lidt at glo på sin telefon 87 gange i løbet af en dag, men umiddelbart syntes jeg, at det var lidt meget. Faktisk har jeg nærmest ikke turde se på min telefon siden.

iOS-udgaven har en ekstra feature i form af et kort, der viser antallet af telefon-tjek alt efter, hvor du har været. Måske bliver der tjekket mest facebook derhjemme eller på arbejde?

Checky er gratis. Hent Checky til iOS eller til Android.

Moment tæller, hvor længe du bruger din telefon

moments iosEn lignende app, der indtil videre kun er tilgængelig til iOS, er Moment. Moments holder øje med hvor længe du bruger din iPhone eller iPad om dagen. Hvis du vil skære ned på forbruget, kan du sætte en øvre grænse og få en notifikation, når du har nået den.

Moment kommer også til Android og du kan skrive dig op til at få en mail når den lander i Google Play.

Moment er også gratis. Hent Moment til iOS.

 

Har du tal på, hvor mange gange i løbet af en dag, du tjekker din telefon? Del gerne, så jeg ved, om 87 gange virkelig er mange..

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − twelve =

No Comments Yet.