Hvorfor skal din næste telefon være en Samsung Galaxy S7 eller S7 edge?

4 Min læsning

Mobilkrigen raser, og vandene er delt mellem Android og IOS, Apple og ”de andre”. Og ja, iPhonen er stadig den bedst sælgende mobiltelefon i verden, men det kan Samsung måske gøre noget ved med deres nye flagskibe: Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 edge.

Samsung Galaxy S7 og S7 edge sætter barren højt

Kampen mellem Samsung og Apple har i årevis været intens, og nu har Samsung med lanceringen af de to nye mobiler; Galaxy S7 og Galaxy S7 edge for alvor udfordret storkonkurrenten. Hvis man ser på det rent tekniske indhold i Galaxy S7 og S7 edge har Samsung sat barren rigtig højt.

Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 edge blandt de bedste mobiltelefoner på markedet pt set ud fra deres tekniske formåen. Det er dog de færreste af os, der udelukkende køber en mobil på baggrund af hårde facts og flotte tal. De fleste af os vælger i en vis grad med hjertet frem for hjernen. Vi ser heller ikke kun på hestekræfter, når vi skal købe ny bil. Hestekræfterne betyder selvfølgelig noget, men de betyder ikke nødvendigvis, at vi vælger en Audi frem for en BMW. En stor del af beslutningen er nemlig et ”religionsspørgsmål” i forhold til brands.

Imponerende batterikapacitet

3600 mAh, det er, hvad den nye Samsung Galaxy S7 edge kan præstere i forhold til batterikraft. Dermed er edge et stykke over den ”almindelige” S7, der ”kun” har 3000 mAh at gøre godt med. De 600 ekstra mAh (milliampere timer) betyder, at Samsung Galaxy S7 edge er den bedste af de to modeller til at holde strøm. At der er forskel på batterikapaciteten skyldes, at Samsung Galaxy S7 edge er en smule større end Galaxy S7. Ergo, er der mere plads til batteri, og således kan man få mere ud af det.

På batterifronten står Samsung med deres to nye telefoner rigtig godt. Apple har gjort det samme med deres nye plus-modeller, men de har ikke formået at komme op på niveau med konkurrenterne fra Samsung. Der er flere mAh i batteriet på en iPhone 6S plus, end der er i en almindelig 6S’er. Men i modsætning til Samsung Galaxy S7 edge’s 3600 mAh, kan en iPhone 6S plus kun diske op med 2750 mAh. Og det til trods for, at Samsung Galaxy S7 edge faktisk er den fysisk mindste af de to telefoner.

Samsung formår også at hive 3000 mAh ud af den mindste S7-model, der er markant mindre end både iPhone 6 plus og Galaxy S7 edge.

samsung_galaxy_s7_edge

Teknologi, der holder vand!

En af de rigtig fede features ved de nye Samsung-mobiler – hvilket gælder både Galaxy S7 og Galaxy S7 edge – er deres IP68-certificering. IP68 betyder kort og godt, at telefonerne er vand- og støvtætte. Og ikke bare ”vandtætte”, nej rent faktisk, i ordets forstand, vandtætte. Du kan sænke mobilerne ned under vand, og de vil stadig fungere, når de kommer op. Imponerende!

·         Hvad er IP certificering?

IP-koden er en international standard, der beskriver elektronisk udstyrs modstandsdygtighed over for vand og støv. IP står for ”Ingress Protection” og efterfølges altid af to tal.

Det første tal (i dette tilfælde 6) er et udtryk for hvor modstandsdygtig enheden er over for støv.
Støv-skalaen går fra 0-6, hvor 6 er det højest opnåelige resultat.

Det næste tal (8) er et udtryk for vandtætheden. Denne skala går fra 0-8, hvor 8 er bedst.

IP68 er dermed den højeste score man kan få, og det har både Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 edge.

Kamera i verdensklasse – også i dårligt lys

Galaxy S7 og S7 edge har begge imponerede kameraer. Du får henholdsvis 12 megapixel på bagsiden og 5 megapixel på fronten. Det er i sig selv et lille skridt ned i forhold til forgængeren, Galaxy S6, der havde hele 16 megapixel på bag-kameraet, men til gengæld er ting som fokus og lysforhold forbedret på S7 modellerne.

Det er klart, at under helt optimale forhold i henhold til lysfald og en rolig hånd, så er 16 megapixel bedre end 12, men kameraet i Galaxy S7 og S7 edge er bestemt godkendt – og også mere end det.

Den hurtige dom over Galaxy S7 og S7 edge

I forhold til brugeroplevelsen er her tale om nogle lynhurtige maskiner, der ligger godt i hånden, tåler at blive brugt. Samsung Galaxy S7 edge vinder dog samlet set af de to. Primært på grund af batteriet, men det er jo også en vigtig faktor.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 20 =

No Comments Yet.