Ikea lampe giver trådløs strøm

2 Min læsning

Ikea ser fremad og præsenterer lamper og bordplader med indbygget ledningsfri strøm.wireless-charging__wireless_charging_520_PH124187

Vi ser lige nu, at brancher som aldrig før rigtig har taget notits af teknologibranchen pludselig begynder at få øjnene op for nye muligheder. Modebranchen er ved at bevæge sig ind i wearable tech området, og nu begynder der også at ske noget i møbelbranchen.Det er egentlig på høje tid, når man tager i betragtning at The Connected Home har været en trend, vi har holdt øje med i årevis allerede. Og med bredbånd over alt og the Internet of Things kommer vi til at se ting som vi ellers aldrig har betragtet som interaktive hoppe på det store netværk og indsamle data og forhåbentlig gøre vores liv lettere.

IMG_6619
Varv lampen oplader trådløst

En af de vigtigste ting ved alle de devices vi bruger er, at de skal oplades engang i mellem. Mange af os har et decideret oplader hjørne i hjemmet, hvor ledninger, stikdåser og gadgets roder i en stor ormegård. Den udfordring har Ikea nu taget fat på og præsenterer en række elegante møbler og produkter som gør det muligt diskret at oplade f.eks. sin telefon.

Jeg har testet lampen Varv ved siden af min yndlingslænestol. Jeg forestiller mig også den vil være perfekt på sengebordet. Lampen er nem og samle og fungerer i praksis ved at man lægger telefonen på lampefoden og så lader den simpelthen med det samme. Har man alt andet end iPhone burde det fungerer helt nemt. Men da iPhone ikke har indbygget den teknologi som gør overførslen af strømme mulig, så kan man medkøbe et iPhone cover som så gør processen mulig. En ekstra lille lækker detaljer er dog at Varv lampen også har en indbygget USB port, så det er altså også muligt at sætte en almindelige laderledning i og oplade på den vis. Varv koster 449 kr. og det er altså en god pris for noget der gør hverdagen lettere.

Se hele Ikeas kollektion af wireless charging produkter. 5

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × three =

2 Comments