Innovativt: Stop hårtab for evigt – klik her

3 Min læsning

af Milos Jørgensen – ungdomsreporter

Bliv “stor” hurtigt. Stop hårtab for evigt. Mød singler i dit område nu og ha’ det sjovt.

facebook reklame banner

Nej, den hoppede du vel ikke på, vel? Så dum er du da ikke?

Selvom søde Anna så dine billeder og ønsker at chatte med dig, så ved du da godt, at det ikke passer, ikke?

Selvom du modtager søde invitationer fra modne kvinder og muligheder for at stoppe hårtab for evigt (personen, der så denne reklame, har i øvrigt hårtab), så skal du nok ikke regne med, at det passer – tværtimod. Det er som regel fup og fidus.

Fup og fidus
reklame antisnorkLangt de fleste fupbutikker reklamerer via Facebook, fordi det er nemt og hurtigt. Det er derfor vigtigt, at man holder ekstra øje med dem. For eksempel stødte jeg på en anti-snorke-reklame. Da jeg klikkede på annoncen, kom jeg ind på en side, hvor der tydeligt stod, at jeg kunne få det her anti-snorkemiddel med “76% rabat på [PRODUKTET] i dag!”. Alene den tekst burde være alarmerende.

Hvis man tænker over det, så er 76% er utrolig meget – mere end 75%. I dette tilfælde sparede man 3495 danske kroner. Det er jo vildt mange penge at spare (ellers er jeg også bare fattig :(?), og der burde være noget galt, hvis de kan sætte prisen så langt ned.

Kigger man videre på siden, ser man en hel sektion med “Tilfredse kunder”.

reklame tilfredse kunder

reklame orginal

 

Hvis man foretager en Google-søgning på billedet til venstre, opdager man, at billedet er tyvstjålet fra en tysk hotelside. Alene det at billedet er tyvstjålet fra en anden hjemmeside burde være en smule alarmerende, men udover det, så skriver de også med lille skrift at

“[Producent] garanterer ikke indholdet af kundeudtalelser som vises på hjemmesiden. [Producent] kan specielt ikke garantere, at alle kunder vil opleve samme effekt som nogle af kunderne udtaler.”

Så tænker man sådan lidt “Hvaaaaaad?! Hvorfor har I så lagt kundeudtalelser op, hvis man ikke kan bruge dem til noget??”

reklame få hår igen

Ja, mand! Du hørte rigtigt. Stop hårtab for evigt og altid – luksus! Klikker man på annoncen, bliver man ledt videre til hairhealthjournal.com og får smidt et langt interview i hovedet med en ‘anerkendt forsker’ om hvordan det virker, og om hvor godt det er. Her er det tydeligt, at det eneste formål med siden er at få folk til at købe produktet, for uanset hvor man klikker på siden, bliver man ledt videre til en anden side, hvor man kan købe produktet.

Hvis man når så langt og vil købe det her super produkt, så foregår betalingen via en usikker forbindelse – det vil sige, at enhver med lidt teknisk snilde ville kunne aflure dine kortoplysninger.

Jeg håber, at dette indlæg har kunnet give dig et wake up call, og får dig til at være ekstra opmærksom og kritisk.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 13 =

No Comments Yet.