Nu kommer smykker med Bluetooth

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Alarmer om, at man får opkald på telefonen eller nye mails, behøver ikke at være grimme og tekniske at se på. De kunne f.eks. være en del af en pæn halskæde.

bluetooth smykke 3

Et af tidens populære buzzwords er ”internet of everything”, og det må vel også gælde smykker.

Et sjovt eksempel er disse nye halskæder med Bluetooth fra engelske CSR. Smykkerne kan justeres trådløst i farver og lysstyrke fra en smartphone app, alt efter hvilket tøj man bærer, hvor man befinder sig, eller hvis en hel gruppe af kvinder vil signalere samhørighed via samme outfit og kulør.

Halskæden kan dog også udnytte Bluetooth til f.eks. at blinke, når der kommer et opkald på telefonen eller en alarm fra en kollega eller babysitter.

bluetooth smykke 2

CSR, der er specialist i at producere elektroniske chips, har fået hjælp fra den engelske kæde af smykkebutikker Cellines til at designe sin skægge idé.

Smykkerne findes i øjeblikket kun som prototyper, men de kunne sagtens produceres i store tal. Måske det var en idé for danske Pandora…

bluetooth smykke 1

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + nineteen =

No Comments Yet.