Spil appbefaling: Hvor god er du til at drive en restaurant?

2 Min læsning

At styre en restaurant må være det hårdeste job overhovedet. Ihvertfald hvis det vanedannende og intense Cook, Serve, Delicious er nogen indikation.

ElektronistaCookServeDelicious Har du siddet og set MasterChef, Top Chef eller et af de mange andre madprogrammer og tænkt “det kunne jeg da sagtens gøre bedre”, så har du her chancen for at gøre det i ro og mag hjemme i sofaen uden stanken af brændt mad.

I Cook, Serve, Delicious hopper du i skoene på chefen for en nyåbnet restuarant i et højhus. Det er nu din opgave at tage stedet fra en 1-Stjernet madoplevelse og hele vejen op til at være den næste Noma. For at det kan ske skal du gøre alt lige fra at gå ud med skraldet, indkøbe madvare og løbende lave ændringer på menukortet så gæsterne ikke føler du severer det samme hver eneste gang. Og så skal du selvfølgelig også selv lave maden. CookServeDeliciousSushi Det er rigtig mange bolde at holde i luften på én gang, og derfor er spillet også voldsomt hektisk. Heldigvis er det inddelt i en række forskellige sektioner, så du i ro og mag kan planlægge menu og indkøb af vare, mens du i åbningstiden skal stå fast plantet i køkkenet for at tage imod ordre, lave og servere mad.

Når du så rammer frokostpausen går det ekstra stærkt, og så skal du være hurtig på fingrene for det er ikke så slet som, at tage imod en ordre og servere den. Du skal også huske at vende bøffen, og hvis kunden ønsker særlig meget salt eller peber skal du også tage højde for det. CookServeDeliciousPizza Det giver en herlig blanding af rutine med at kende de enkelte retter, men når en kunde sætter sit eget personlige twist på opskriften skal der pludselig tænkes lidt mere over tingene. Blandingen mellem at kæmpe mod sine opbyggede rutiner, men samtidig også gøre jobbet så hurtigt som muligt er en herlig oplevelse.

En oplevelse der især bliver endnu sødere når dagen er overstået, og du kan tælle hvor meget du har tjent. Pengene skal så investeres i nye opskrifter, udstyr og råvarer du kan bruge til at tiltrække endnu flere kunder.

Har du mod på et spil, der går alt andet end langsomt og føles lige så intenst som det ser ud i et køkken når der er travlt. Så er Cook, Serve, Delicious et spil du skal kigge nærmere på. Det er næsten ligeså vanedannende som chokolade-is. Spillet fås til iPad, iPhone (for 32kr) og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + one =

No Comments Yet.