INSTAGRAM PÅ VEJ SOM RIGTIG KAMERA?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Instagram er muligvis den hotteste fototjeneste i den digitale verden lige nu. Men det lille virtuelle kamera kunne være på vej til at blive et gadget du kan holde i hånden.

Instagram er en fototjeneste som lader dig tage billeder med kameraet på din smartphone, tilføje lækre filtre og efterfølgende dele dine kunstværkerne i et socialt netværk. Instagram er faktisk så hot at Facebook lige har købt dem for hele 1 millard dollars. Først inspireret af Poloroid men i ren digital form, og nu måske på vej tilbage til den atomære verden?

Et rigtig Instagram Socialmatic kamera som tager billeder, har flash, lader dig sætte filter på, printer ud eller dele via wifi. Er vi ude i den ultimative hipstergadget som fortsætte hvor Polaroid slap?

På de udprintede Instagram billeder kan du skrive en personlig hilsen og hænge dem op hvor som helst som en post-it note

Socialmatic findes stadig kun på idéplan, men du kan støtte projektet og læse mere her. Hvis du ikke kan vente kan du altid anskaffe dig et Polaroidkamera. De findes nemlig endnu og de holder hele vejen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 4 =

1 Comment