INTERNET FLASHBACK

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg var i gang med at forberede et foredrag og ville finde nogle sjove eksempler på helt tidlige websider. Det bragte mig til siden webmuseum.dk Sitet har samlet eksempler på gamle hjemmesider helt tilbage fra 1992. Det er ikke så mange år siden, men hold da fast i tastaturet, hvor er der sket noget!

Yahoo 2000

Hvad siger du f.eks. til af søgemaskinen Yahoo anno 2000

eller hvad med Google looket fra de gamle dage i 1999? Vidste du iøvrigt at “I feel lucky” knappen var Googles oprindelige forsøg på at prale med hvor gode de var til at finde lige præcis det man ledte efter i første forsøg? Imodsætningen til konkurrenterne, der har underlegne søgemekanismer.

Sådan så dating.dk ud i 2000, da jeg brugte sitet som case til en opgave om socialisering på nettet. Dengang var dating det nærmeste man kom sociale medier.

Find selv flere sjove sider på Webmuseum.dk hvor du også selv kan loade websites op og bidrage til historien. Smid en kommentar med et link under, hvis du finder et sjovt eksempel.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × one =

No Comments Yet.