INTERNET OLDING VIL STJÆLE STREAMING MARKEDET I DANMARK

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Åhh man bliver helt nostalgisk. Gode gamle Napster kommer til Danmark.

napster-logo

 

De siger selv de er verdens mest succesrige musiktjeneste og har flere end 20 millioner titler med streamet musik inden for alle musikgenrer. Nu kommer musiktjenesten som jo er noget af en olding i internetforstand til landet natten mellem mandag den 3. og tirsdag den 4. juni – nærmere bestemt kl. 01.01 dansk tid.

Det samme sker i 13 andre lande i Europa. Introduktionen i Danmark bliver markeret med en gratis prøveperiode på Napster Unlimited i 30 dage, hvor de musikelskende danskere kan nyde deres yndlingsmusik. Og det kan de gøre både online og offline, hjemme og på farten med en laptop, en mobiltelefon eller en tablet. Hermed får de øvrige streamingtjenester i Danmark for alvor skarp konkurrence – til glæde for forbrugerne.

Du kan prøve Napster Unlimited plus Mobile gratis i 30 dage.

Napster Unlimited plus Mobile adgang koster herefter 99 kr. om måneden  (som Spotify) og giver adgang til følgende funktioner:

• Stream og lyt til 20 millioner musiknumre

• Søg og find musik efter genre, kunstner, sang og album

• Få adgang til flere end 100 forprogrammerede radiokanaler og playlister, eksklusive interviews med kunstnere, diskografier og biografier

• Gem og aflyt et ubegrænset antal af dine favoritsange, playlister eller hele albums på din computer, tablet eller smartphone – også offline, når du er uden internetforbindelse

• Afspil musik på et utal af elektroniske enheder, herunder smartphones, MP3-afspillere, tilsluttede flerrumsystemer som Sonos, TV-systemer og dekodere. Se den komplette liste over enheder her: http://www.napster.co.uk/livingroom/.

• Kommunikér med dine Facebook-venner og følg andre Napster-brugere og opdag fantastiske nye kunstnere

• Stream musik på op til tre mobile enheder (Apple iOS eller Android)

• De ændringer, du foretager, bliver automatisk synkroniseret med alle de enheder, du benytter.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − nineteen =

No Comments Yet.