iPhone X og hvad der ellers skete ved Apple-keynoten

1 Min læsning

iPhonen har 10 års jubilæum i år. Det har skabt større forventninger end normalt til efterårets keynote. Rygterne har talt om to nye iPhones og en særlig high end iPhone X-jubilæumstelefon. Og det var præcist, hvad vi fik. En dyr telefon med ansigtsgenkendelse og vild A11 Bionic Chip, forberedt til augmented reality, og hvad der virker til at være et virkelig stærkt kamera. iPhone X kommer til at koste næsten 9000 DKK med en endnu ukendt lanceringsdato.

Der var også Apple tv med den vilde 4K videokvalitet og et nyt Apple Watch, som man kan bruge UDEN at skulle slæbe sin telefon med. Desværre er der endnu ikke tid på, hvornår det kommer til Danmark. Du kan orientere dig i alle nyhederne fra keynoten i videoen herunder, hvor Elektronistas Christiane Vejlø og tv-vært Thomas Skov kommenterer sammen med Morten Sahl fra Computerworld. Spol evt. forbi keynote-præsentationerne for at høre redaktionens opsummeringer og kommentarer.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 4 =

1 Comment
 • Josefine Geisler
  september 15, 2017

  Hej Elektronista-redaktion
  I har glemt at mobiloptimere størrelsen i indlejringskoden til jeres video i artiklen
  (Skulle I mangle en diginørdet studentermedhjælper til den slags opgaver, så skriver I bare )

  Kh Josefine