JEP HAN SLOG EN PRUT

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Der findes tilsyneladende ikke grænser for hvor mange detaljer nogle forældre er villige til at gå i, når det gælder dokumentationen af deres afkoms opvækst. Man behøver jo ikke at overdrive, men det er nu altså en god idé, at tage lidt noter engang imellem. Momentgarden er et smart værktøj til netop dette.


Det er hyggeligt at holde på minderne, men også ret sjovt når den lille mus er blevet 12 og man kan inddrage noterne i en pinlig konfirmationstale. Vi har spottet et site som gør det nemt at holde styr på juniors aktiviteter, første tand, første skridt, første cykeltur. Med Mindernes have- eller MomentGarden kan forældrene selv udvælge, hvem der skal være med til at dokumentere deres barns historie. Bedsteforældre, venner og babysitteren. Via en unik emailadresse kan alle sende deres noter direkte ind til tidslinjen, som giver overblik over barnets første år.

Tjenesten er gratis.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + nineteen =

1 Comment
  • Lone
    februar 9, 2013

    Hvordan opretter man to børn?