SE OM DU HAR VUNDET EN GADGET GOODIEBAG

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Vi har haft hele fem gadgets på højkant i den ekstraordinære gadget goodiebag konkurrence på Facebook. Mange af jer her deltaget i lodtrækningen ved at skrive om jeres behov for netop disse gadgets på Elektronista Facebooksiden. Det har været svært at vælge. Mange har skrigende baby’er som rigtig gode undskyldninger for at have brug for høretelefoner. Andre viser det gode i mennesket ved at sige, at de vil dele deres gadgets med resten af familien. Men goodie bag’en ender altså med at gå til Betina Løhmann Lundgaard både fordi hun vil dele sine goodies men også fordi hun bruger ordet “rærligt” og sin datters musiksmag. Det kunne vi simpelthen ikke stå for. Tillykke Betina! Her er Betinas begrundelse. Se andre på Facebook.

“Det ene par smartphonehandsker skal gå til min lillesøster som for nyligt blev omvendt til iphoneproselyt, da hun arvede min aflagte. Høretelefoner og bluetooth headsettet snupper jeg selv. Er det der bluetooth headset sådan et stort klodset et med en blå diodelampe som blinker når man snakker?? Det håber jeg, for sådan et har jeg altid gerne ville eje :) Min datter kunne få mp3 afspilleren. Hun er begyndt at høre noget virkelig rærligt musik, så det ville være fint at kapsle det inde med et par hovedtelefoner.”

Husk at vi ofte trækker lod blandt abonnenterne på Elektronista Inbox Magasinet. Det er helt gratis og ud over ugentlige trends får du altså en automatisk lodseddel, hver gang vi trækker lod. Skriv dig på her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − 16 =

3 Comments
 • Louise Oksholt
  april 1, 2011

  Hov – det er altså mit citat, men jeg hedder ikke Betina!

 • Bettina Lundgaard
  april 1, 2011

  Ja, og jeg er så den nævnte Bettina, og jeg er mindst lige så forvirret. Blev lige så glad efter nogle øv-nyheder, men fornemmer, at jeg alligevel er “taberen”?

 • Camilla jakobsen
  september 28, 2013

  Kunne i ikke lige fjerne invitationen til at deltage i en survey – som er lukket og fortolket for længe siden?