Juhu, ekstra styrke til mobilen!

2 Min læsning

Jeg elsker min iPhone, men mit batteri kan simpelthen ikke følge med mere. Nu har jeg endelig fundet løsningen.

iwalk_extreme_trio_power_bank-1500x1000
af Christina Majcher

Jeg har ikke tal på det antal gange, hvor jeg har tilbragt samtlige pauser på en konference på at sidde ved siden af en stikkontakt for at genoplade min telefon, fordi den løber lynhurtigt tør for batteri, når jeg både skal bruge den til at holde øje med programmet, tage noter, skyde billeder og være på twitter. Jeg har heller ikke tal på det antal gange, hvor jeg har været på rejse, og hvor telefonen har givet op lige præcis på det tidspunkt, hvor man efter tre timers vandring er klar til at tage det PERFEKTE billede af solnedgangen over bugten. Argh!

Derfor har jeg været på konstant jagt efter en ekstern powerbank med nok kræfter til VIRKELIG at give telefonen et boost – mens jeg er på farten. Mange har været i brug. Nogle gange har jeg haft to ekstra powerbanks med. Men de løber også tør – alt for hurtigt, og uden varsel.

Min iPhones nye bedste ven
Men nu er det endelig lykkedes, og det er SÅ fedt: Min nye følgesvend er en iWALK powerbank.

iWALK Extreme Trio powerbanken er på nøjagtigt samme størrelse som min iPhone 5 og vejer 36 gram mere (165 gram). Det med størrelsen har vist sig at være praktisk, for så kan de ligge ‘klappet sammen’ (i hånden, lommen eller tasken) i den tid, det lige tager at booste iPhonen tilbage i grøn batteritilstand.

Powerbanken har indbyggede kabler i siden, så man ikke skal fumle med (eller huske) et ekstra opladerkabel (superpraktisk!), og de klappes bare tilbage på plads, når man ikke bruger dem. Og i modsætning til de tidligere powerbanks, jeg har slæbt rundt på, er der et lille digitalt display, der viser batteristatus i powerbanken i procent, så man ved, at den ikke også lige pludselig går død.

iwalk sort
Sådan ser den ud, når den er i fuld sving. Og sort.

Jeg er kort sagt megaglad for den og føler, at min iPhone, som jeg ikke er helt klar til at udskifte endnu, har fået et nyt liv. Det var tiltrængt. Og meget, meget kærkomment.

iWALK Extreme Trio powerbanken fås i hvid og sort – og med både 6000mAh og 10.000 mAh til henholdvis 399 og 499 kr. Versionen med 6000mAh (som er den, jeg har testet) vil kunne oplade en iPhone fra 0 til 100% lige godt to gange på én opladning.

Begge versioner har indbyggede kabler til både Apple og Android, og bruger man også den ekstra USB-udgang, kan powerbanken oplade tre enheder samtidig.

Powerbanken kan købes hos Humac samt på boynq.dk.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 3 =

No Comments Yet.