Kæmpe galleri af gamernørdens yndlingssmykker

2 Min læsning

Hvad enten du eller din udkårne er til Pac Man, Space Invaders, Minecraft, Halo eller Tetris. De er her allesammen og flere til. Gamerfolkets absolut yndlingssmykker. Det er sitet Smykker.me som har samlet listen til Elektronista. Hvilken en er din yndling?

Angry Birds

Call of Duty

Diablo

Donkey Kong

Elder Scrolls – Skyrim

Final Fantasy

Grand Theft Auto

Guitar Hero

Halo

Kingdom Hearts

Legend of Zelda

Mass Effect

Minecraft

Mortal Kombat

Pac Man

Pokemon

Quake

Resident Evil

Sonic the Hedgehog

Space Invaders

Starcraft

Street Fighter

Super Mario

Tetris

Tomb Raider

Andet godt gamer krimskrams

8bit Bonus Jewellery

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + four =

5 Comments
 • PrincessPointless
  marts 6, 2015

  Kære forfatter til denne artikel.

  Enten har du ikke gjort dit researcharbejde ordentligt, eller også er du overhovedet ikke selv gamer. Alternativt kan det være en redaktionel beslutning (for some weird reason) at I fuldstændig har udeladt smykker/items fra VERDENS STØRSTE COMPUTERSPIL på denne liste.

  Jeg ser det som en klar mangel i denne artikel at World of Warcraft items er fuldstændig udeladt fra denne artikel. For de findes faktisk… Hvor er Sin’Dorei halskæden fx? Den er der en del udgaver af på nettet faktisk.

  Jeg vil da tro at der blandt de mennesker i henvender jer til burde kunne findes bare en sjat (kvindelige) World of Warcraft-spillere, der også går op i hipsterting som lækre tasker (…) og ure, gadgets, biler osv. Mig fx…

 • Christiane Vejlø
  marts 6, 2015

  Hej Prinsesse :-)
  Dejligt med passion!
  Nu er listen som nævnt øverst i indlægget lavet af smykker.me ikke af mig :-)
  Og selvfølgelig ville det være perfekt med World of Warcraft smykker på listen. Send mig endelig et par links til de du synes mangler. Så tilføjer der dem!

  Bedste hilsner
  Christiane

  • Princess Pointless
   marts 6, 2015

   Kære Christiane

   Jeg har sendt en mail med udvalgte links I kan kigge på og se om det har interesse – tak for den hurtige respons :-)

 • Lise
  marts 15, 2015

  Hej Christiane,

  Skønne smykker!

  Nu er jeg ikke selv gamer sådan udover tetris og den slags, men jeg er ret fascineret af de mange forskellige universer alligevel. En ven gjorde mig for nogle år siden opmærksom på spillet Portal, som jeg dybest set ikke begriber, men som har nogle virkelig interessante elementer, og de er selvfølgelig udformet som smykker: http://www.girlgonegeekblog.com/2011/06/27-pieces-of-portal-the-video-game-jewelry/

  Som kagegeek blev jeg især optaget af “The cake is a lie”-delen og har skrevet lidt om dén kage på min kageblog: http://www.kagekagekage.dk/2012/06/cake-is-lie-u-kager-uden-mel-sukker-g.html

  Her linker jeg til en anden blog, der tager skridtet fuldt ud: Gourmet Gaming! (http://www.gourmetgaming.co.uk) Her kunne der være stof til en anden sjovt vinklet artikel om spil… :-)

  God søndag!

  Vh. Lise