Nu kan du få AirPods i mange kulører

2 Min læsning

Apples trådløse øretelefoner kan være farverige i lyden, men bestemt ikke i design. Et special firma sørger nu for, at du kan forvandle AirPods til øresmykker i 58 forskellige nuancer.

Hvis I elsker jeres dyrt indkøbte Apple AirPod øretelefoner, men hader deres lidt kedelige, hvide farve, man kun kan få dem i – så har ColorWare spændende nyt.

Det amerikanske firma tilbyder nemlig at klæde jeres AirPods om i en af 58 forskellige kulører. Bl.a. også den eftertragtede blank sorte Jet Black, som man kan købe iPhone 7 i.

Jeg vil ikke remse alle 58 kulører op her, men ColorWare kommer hele farveskalaen rundt. Fra  metallic kulører, der passer til både iPhone og personbilens lak – til pangfarver som Spicy Red, Lemonade Yellog, Billiard mørkegrøn. Hybrid mørk orange, Flirt Pink til Fossil lysegrå.

Rigtig smart er, at man kan vælge forskellige farver til selve øredimserne og æsken, man bærer dem i, når de ikke er i brug. F.eks. rød/hvid til nationale danskere eller blå/hvid til svenskerne. I alle tilfælde kan man vælge, om lakken skal være blank eller halvmat, eller om man vil have en metallic-agtig variant af kuløren.

ColorWare har flere års erfaring med at modificere f.eks. iPhones og Macbooks efter kundernes ønsker. At tage fat i AirPods er oplagt. Men helt nemt er det ikke at omlakere AirPods.

Tusinder af mennesker – også i Danmark – har jo Apples trådløse øretelefoner siddende på hver side af hovedet, som om de var øresmykker. Dét kan de blive nu takket være ColorWare. Man kan ikke bare nøjes med at dyppe dem i en spand maling.

Derfor kan man ikke sende sine gamle AirPods ind til omlakering. Man er nødt til at købe et komplet nye Apple-øretelefoner hos ColorWare.  Til en merpris.

De kulørte AirPods koster mindst 289 USD eller 2.000 kroner. Prisen afhænger af, om I vælger én sjov farve til begge øretelefoner plus æske – eller om I foretrækker forskellige farver.  Apple tager selv 1.300 kroner for sine hvide AirPods.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + twelve =

No Comments Yet.