Lad mobilen op, mens den svæver i luften

2 Min læsning

OvRcharge ser ikke ud til at være voldsomt effektiv til at lade op trådløst. Til gengæld er den flyvende energitilførsel ganske dekorativ.

svævende oplader 3 ny

Svævende gadges er åbenbart populære i øjeblikket.

I hvert fald er der kommet en hel stribe af dem i de senere måneder. Først var der to forskellige svævende højttalere. Senere kom så svævende glas og service.

Så må det vel være oplagt, at det næste er smartphones, som får batteriet ladt op, mens de svæver i luften. Måske vi skulle kalde det en flyvende energitilførsel.

svævende oplader 1

Hemmeligheden i den nye OvRcharge ligger i den pæne træklods. Den rummer nemlig en komplet oplader og en opad-vendt stærk magnet.

Den skaber et magnetfelt, der kan holde ens smartphone svævende, samtidig med at den får overført strøm til sit batteri via induktion.

Mobiltelefonen skal iklædes et supertyndt cover med magnet for at kunne holde sig svævende. Coveret indeholder også en lille induktionsmodtager og et stik, så man kan forbinde det til telefonens laderstik.

Voila!

svævende oplader 2 NY

OvRcharge kan ”bære” smartphones op til 600 gram vægt. Det skulle kunne holde selv den største mobiltelefon svævende. Den roterer så langsomt for at vise, at nu får den tilført ny energi.

OvRcharge skal kunne leveres i flere forskellige trætyper og i to varianter med enten 500 eller 700 mAh strøm kapacitet.

Den medfølgende app fås til iPhone eller Android, og man vil kunne få OvRcharge-covers, der passer til de fleste populære smartphones på markedet.

Hvis man forudbestiller nu, kan en OvRcharge-blok, app og cover købes til en favørpris på 199 USD – det er ca. 1.375 kroner.

Levering vil ske primo december, så den svævende oplader kan nå at blive en sjov julegave….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 1 =

No Comments Yet.