Køl sommeren ned med den rette køleboks

2 Min læsning

Sommeren er for alvor over os, og det er tid til camping, strandture og roadtrips. Her er det godt at have det rette gear med – og en køleboks til at holde mad og drikkevarer kolde er et klart must. Vælg en elektrisk køleboks, som du kan holde med strøm fra bilen, stikontakten eller gas fra campingvognen.

Før du investerer i en køleboks, skal du først overveje, hvad dit behov er. Skal du bare bruge køleboksen til en tur på stranden, eller skal du campere under sydens sol, hvor temperaturene er høje og kræver en køleboks, der virkelig kan holde stand? Hvad end du vælger, så er der ingen grund til at gå ud at investere i en helt ny. Find i stedet en brugt på nettet.

Der er forskellige varianter at vælge imellem. Den billigste, er den termoelektriske køleboks, som du fx kan tilslutte bilens cigarettænder. Den er et godt valg, hvis du fx bare skal kunne holde dine madvarer kolde på bilturen. Den kan sænke temperaturen med typisk ca. 15-18 ̊C i forhold til den temperatur, der er det sted, hvor køleboksen befinder sig.

køleboks2

De termoelektriske kølebokse egner sig dog ikke til meget høje temperaturer, så hvis du fx har brug for en køleboks til campingturen i Spanien, skal du gå efter en mere avanceret model. Her finder du bl.a. kompressorkølebokse og absorptionskølebokse (som også kan køre på gas). Disse kan både køle og fryse og kan holde hvidvinen kold, selv når temperaturerne når tropiske højder. Tjek altid funktonaliteten, inden du køber brugt og kig naturligvis efter, om køleboksen er ren og velholdt.

I samarbejde med DBA Guide

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + twenty =

No Comments Yet.