KOM UD AF FJERENE MED SANG FRA MOBILEN

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Er du også træt af den forfærdelige lyd af vækkeurets bippen? Med Uniqlo Wake Up gratis app på mobilen, bliver morgenvækningen behagelig med en lille hyggelig morgensang. 

”Goodmorning – its 6.30 o’clock – monday – today is a cloudy day ”. Dagen bliver bare lidt nemmere at stå op til, når vækningen er med en fornøjelig lille morgensang fra mobilen der også lige opdatere om den lokale vejrsituation, inden søvnen er gnedet søvnen ud af øjnene. Uniqlo Wake Up skifter baggrundsfarve for hver dag i ugen og tonen i morgensangen ændrer sig alt efter hvornår på dagen alarmen er sat til, og efter hvilket vejr du er stået op til den enkelte morgen.

App’en er helt simpelt udført og allerede fra app’en var downloaded har den valgt min placering; København og dertil valgt C – grader som temperatur. Der er fire menupunkter nederst; startsiden med klokken og vejr-opdatering, dernæst punktet; sæt alarm og mine settings.Det sidste menupunkt, der her helt særligt for Uniqlo er, ”World Wake Up” markeret med en Globus, der viser andre brugere af app placeret på et verdenskort.

Er du vild med at dele din færten kan du lynhurtigt vis app’en dele nyheden om at du blev vækket af Uniqlo Wake Up via Twitter eller Facebook. App’en Uniqlo Wake Up kan downloades gratis i iPhones AppStore eller i Androids GooglePlay.

Hvad gør du for at gøre morgenvækningen behagelig?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 2 =

No Comments Yet.