KVINDER PÅ FARTEN: ELEKTRONISTA SURVEY I GO MORGEN DANMARK

1 Min læsning

Elektronista har netop udgivet resultaterne fra undersøgelsen Kvinder på Farten- om kvinders brug af smartphones. Hvis du endnu ikke har set den lækre infografik, så tjek den her.

Jeg var også tidligt oppe idag og et smut forbi Go Morgen Danmarks studiet for at fortælle om undersøgelsen og komme med forslag til hvordan man kan gøre sit mobile liv lettere. Du kan se indslaget her. Mikkel Beha og jeg snakkede om at vælge den rigtige smartphone, om trådløse højtalere og hvor vigtigt det er at have et godt headset når man multitasker. De produkter som blev vist i programmet var:

En Nokia Lumia smartphone, En iPhone 4S, En Samsung Galaxy Note. Så var der en rund Nokia 360 mini højtaler, en aflang Jabra Solemate højtaler, et Plantronics M55 bluetooth headset, et par Sony XBA-BT75, et par hvide Jabra Halo trådløse hovedtelefoner, et Beats headset og en trådløs vægt fra Withings. Og en blå vintage paillettetaske jeg har købt i New York ;-)

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + nine =

6 Comments
 • Louise F
  september 19, 2012

  Har lige set indslaget og kunne da godt tænke mig at vide lidt om de fine sammenklappelige hvide bluetooth høretelefoner koster og om de virker til iPhone…

 • Majken
  september 19, 2012

  Enig med Louise F – jeg har også lige set indslaget og er også interesseret i de hvide høretlf. I øvrigt et spændende indslag, næste gang kunne det være fint hvis der var en liste over de ting du viser, eller at det bliver sagt mere tydeligt hvor tingene er fra.

  • christiane
   september 19, 2012

   Hej Majken og Louise
   Tak for jeres kommentar. Jeg plejer altid også at skrive hvilke produkter jeg har med og det er ene alene mangel på tid der gjorde at jeg ikke nåede det. Prøver også at holde lidt fødselsdag idag nemlig :-) Men nu har jeg opdateret teksten og der burde være hvad I leder efter :-)
   Bedste hilsner
   Christiane

   • Louise F
    september 19, 2012

    Jamen så tillykke med fødselsdagen. Og tak :)

   • Majken
    september 20, 2012

    Super, mange tak for hjælpen ;-) Jeg synes dog ikke umiddelbart at jeg kan finde dem nogen steder i hvid.

    Tillykke med fødselsdagen igår, håber du havde en god dag ;-)

    • Majken
     september 20, 2012

     Tilføjelse – jeg kan finde dem i hvid, men ikke i Apple versionen ;-(