LÆKKER BBQ APP

1 Min læsning

Af: Sidsel Birkholm

iBBQ markedsfører sig selv som det essentielle barbecue værktøj til den engelske sommer, men selv om den er fokuseret på det engelske marked, er den nu alligevel ret interessant.

Designet og indholdet af app’en er utraditionelt i forhold til mange klassiske opskrifts-apps jeg har downloadet.  Udover opskrifter iblandes også adresser, hvor man kan finde den nærmeste slagter ud fra sin placering og selvfølgelig meget vigtigt med udendørs grillning, hvordan er vejret i nærområdet samt gode tips til hvor man kan grille henne i England.

Opskrifterne ser også meget appetitlige ud! Asian Spiced Burgers with Mango Salsa, Tandoori Rib-Eye Steaks, og Hot Beef satays. En anderledes variation er Seared Rib-Eye Steaks with Orange and Ginger Batter, hvor tilbehøret er smør med soja sauce, purløg, ingefær og appelsin. Alle opskrifter er udførligt beskrevet med billeder og video. Og sidst men ikke mindst er der også en lang række gode generelle grill-tips.

Så selv om turen ikke lige går til udvalgte grill-spots i England, er der også rigeligt med tips og idéer til en god grill-aften i Danmark. Hvad udgør den perfekte grillaften for dig?

Læs og se mere her

App’en er udviklet af Eblex og kan downloades gratis. Findes både til Apple og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − fifteen =

No Comments Yet.