LENNY KRAVITZ GRIBER TELEFONEN MED RETRO STREET STIL

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Lenny Kravitz er så cool, at smarte, små, fikse mobil headsets er for mainstream og ordinære til ham. I stedet blev han sidste uge spottet på gaden i New York i færd med at føre samtale i en klods af et gammeldags telefonrør.

Det kan godt være at et lille headset i øret er nemt og smart, men det er på en eller anden måde skridtet før bæltetaske til mobilen. Lidt kikset og selvhøjtideligt. Nej så hellere gå hele vejen og gøre mobilopkaldet til en del af sin stil.

Den ultra cool rocksanger Lenny Kravitz har valgt at forbinde sin iPhone med et klassisk sort telefonrør  af den helt 80er agtige slags. Og hvornår har sort plastik ikke klædt sort læder og en stor arm fuld af tus?

Vi elsker især detaljen med den snoede ledning. Hvor mange gange har man ikke forbandet dens manglende rækkevidde, når man forsøgte at skabe lidt privatliv væk fra resten af familien i teenageårene, når man lige skulle snakke lidt med Henrik fra C-klassen.

Er du også blevet nostalgisk og drømmer om retrorøret? Vælg den farve der passer din stil. Jeg havde f.eks. et teenageværelse holdt i rød og hvidt. På væggen var endda en farvestrålende plakat med en kvinde med meget røde læber som talte i et rødt telefonrør der dryppede (??!!). Klart går jeg efter det røde rør! Find det retrorør der passer dig på Amazon. Husk også at indstille ringetonen til den klassiske dåseagtige “ring ring”.

Hvad bliver det næste tror du?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 5 =

No Comments Yet.