LADY GAGA INTRODUCERER KAMERASOLBRILLER

1 Min læsning

I samarbejde med Polaroid har selveste Lady Gaga lanceret verdens første kamerasolbriller. Popstjerne er kendt for outrerede outfits og en evne til at tænke ud af boksen. Det har fået det gamle kamerabrand Polaroid til at ansætte hende som kreativ direktør. Nu er der så endelig kommet et produkt ud af samarbejdet og det er fashion baby!

Lady Gaga solbrillen fra Polaroid har et indbygget kamera i brillestangen. Det kan så enten indstilles til at tage billeder med et fast interval som f.eks. hvert minut. Eller man kan manuelt tage et billede. Kameraet ser så at sige hvad brugeren ser. En særlig smart feature er, at bag brilleglasset sidder der to små fladskærme hvorpå man til enhver tid kan afspille den verden man har oplevet i billeder.

Brillerne findes stadig kun som prototype, men skulle komme til salg over sommeren. Sammen med en bluetooth printer som kan printe billeder fra mobilkameraet og en ny version af det klassiske Polaroidkamera udgør Gaga solbrillerne det som Polaroid kalder The Grey Label. I følge popstjerne forener denne produktlinje den digitale og fysiske verden med kreativitet, øjeblikkelig kunst og mode. Brillerne har fået navnet GL20.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + eight =

No Comments Yet.