TABLET ER 2011 MUST-HAVE

2 Min læsning

Tablets er hvor det rykker helt vildt her i Las Vegas til CES. Nye produkter popper op alle steder fra og alle prøver at toppe iPad’en med nye funktionaliteter. Der er snak om op til 100 tablets i disse dage. Ingen tvivl om at det er et hitprodukt for 2011. Men når alle skynder sig for at være med i ræset, så er alle produkter ikke helt gennemtænkte.

Grundlæggende kan man dele de her tablets op efter deres operativ system. IOS fra Apple, Android fra Google og Windows fra Microsoft er de store. Så er det sådan lidt smag og behag.

Motorola er ude med Xoom som er den første tablet med Googles “Honeycomb” Android operativ system specielt til tablets. I modsætningen til iPad’en har Xoom et 5 megapixel kamera og et 2 megapixel frontkamera. Den understøtter flash, så internettet ikke er fuld af huller som med iPad’en. Samtidig skulle den være top hurtig. Og så gik Xoom endda hen og vandt som årets gadget på CES 2011.

HP er interessante at holde øje med. De var hurtigt ude med at annoncere Slate tablet’en sidste år omkring samme tid som iPad’en. Det projekt gik dog lidt i sig selv igen. Microsoft snakker om et samarbejde med HP om en tablet og der er vist en prototype, men ikke meget information om den endnu.

Ellers synes jeg Samsungs folde ud tablet så ret interessant ud. Et slider keyboard passer til dem som gerne vil have en tablet men som ikke kan leve uden tastatur. Og så har Samsung jo været hurtigt ude og klaret sig godt med Galaxy Tab, så de har lidt et forspring.

Så er der selvfølgelig RIM (Blackberry) som jo er vældig populære i USA med deres telefoner. Deres nye Playbook tablet går lige hjem hos RIM fans, men nok ikke noget vi skal forvente at se any time soon  i Danmark.

De fleste tablets som annonceres synes at være Android baseret, men altså ikke denne Honeycomb version som er særligt udviklet til tablets. De kommer til at dryppe ind i butikker i løbet af 2011, men Danmark vil nok altid være et godt stykke efter USA.

Men du kan ligeså godt forberede dig på, at du på et eller andet tidspunkt nok også bliver tabletbruger. Hvis du ikke allerede er det nu.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 12 =

No Comments Yet.