#BlindeVinkler – se talks fra konferencen om kønsbias i medierne

2 Min læsning

Se videoerne fra Elektronista eventen #BlindeVinkler om kønsbias i danske medier. Find mere på Elektronistas Youtube kanal eller lyt til en mere redigereret format som podcasts i Elektronista podcasten. Skriv dig op til nyhedsbrevet Elektronista Insider ganske gratis. Så kommer det bedste automatisk til din inbox.

Er det sandt, at kvinder får mindre spalteplads i medierne, og den de får ofte er præget af kønsbias? Vær med, når vi samler forskere, kilder, journalister og læsere/seere til en snak om myter og realiteter og leder efter veje til en mediefremtid med færre blinde vinkler og endnu bedre journalistik.

En statsministers kavalergang, en tv-serie kun med mænd, en politikers neglelak og taske i centrum, et fødselsdagsportræt som remser kunstnerens X-kærester op, et mordoffers tøjvalg, et voldeligt overfald omtalt som sex.

Hvad siger forskningen?

Hvad siger kilderne?

Kvinder på forsiden- En case

Hvad siger chefredaktørerne?

Tak til Klub for at lægge lokaler til, og for altid at ville medvirke til forandring. Tak til Drobe Media for foto og video. Tak til de to top professionelle moderatorer, til alle talere og gæster. Også en tak til Paris90 for at levere vingaver til talerne, og ikke mindst for at sammensætte denne vidunderlige #blindevinkler playliste, som du kan høre, mens du tænker over hvordan du kan finde dine egne blinde vinkler. Når du har lyttet til playlisten, så hør evt. Elektronista podcast interviewet med Caroline Criado Perez, som også have et par ord med til den danske mediebranche. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + 10 =

No Comments Yet.