Elektronista Productions: Dine data- vores sundhed konference

1 Min læsning

Elektronista Productions står bag produktionen af virtuelle konferencer, hvor et flot og coronasikkert livestudie og en stærk vært som anker kombineres med virtuelle keynotetalere, paneldebatter og forproduktioner af videoklip. Skriv til info@elektronista.dk hvis du vil høre mere om hvordan vi kan producere din konference.

Apps. Pulsmålere. Løbeurer. Smartwatches. Danskerne generer og indsamler data om sig selv som aldrig før. Noget data bruges til opretholdelse af generel sundhed. Nogle eksempler på det er god fysisk form, sund ernæring og kvalitetssøvn. Andre data kan bruges til sygdomshåndtering og behandling. Monitorering af blodsukker hos diabetikere eller af humørudsving hos bipolar patienter. Det kan også være notering af senfølger hos kræftpatienter. Eller kronikere som holder øje med data som viser, at deres sygdom er under kontrol.

Over 2000 så med hjemmefra, da vi i samarbejde med Danske Regioner, Danske Patienter, Lægeforeningen og KL til konferencen Dine Data- Vores sundhed stillede skarpt på, hvad borgeres selvskabte data kan bruges til, og hvad dilemmaerne er. Derudover havde vi fokus på centrale spørgsmål som: Hvad skal sundhedsvæsenet egentlig med data, som borgerne selv indsamler? Hvad ønsker borgerne sig af sundhedsvæsenet? Hvad med tillid, sikkerhed og datakvalitet? Hvad er fremtidspotentialerne og faldgruberne? Se hele konference herunder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 6 =

No Comments Yet.