Lækre grønne køkkenhistorier – på blog og iPad

1 Min læsning

Af: Sidsel Birkholm

Green Kitchen Stories er vegetarmad serveret i et yderst lækkert univers, der omfatter både en meget flot blog, en Youtube videokanal, to apps og udgivelse af flere kogebøger.

GreenKitchenStories

Det er et dansk/svensk par bosat i Stockholm, som står bag Green Kitchen Stories, der startede ud som blog, og derefter udviklede sig til flere digitale kanaler.

Deres fokus er udelukkende på vegetariske opskrifter, og selv om jeg selv sætter umådelig stor pris på en god bøf, så elsker jeg også lækre grøntsagsretter, og dem finder man til fulde på deres website eller i deres apps. En suppe med friske ærter, mynte og kokosnød lyder ret fristende. Og hvad med falafler lavet på urter og pistacienødder?

Og så er der selvfølgelig også nogle meget lækre kageopskrifter, som for eksempel en banan-mandel-chokoladekage badet i cappucino ganache.

Green Kitchen Stories har vundet prisen som bedste vegetarblog 2013 af det franske madmagasin Saveur, og det forstår man godt. Fotos og design er ekstremt appetitvækkende.

Bliver du også fristet af lækre vegetaropskrifter en gang imellem?

 Se mere på www.greenkitchenstories.com

Green Kitchen Stories har udviklet 2 apps om henholdsvis det salte og det søde køkken. De kan downloades fra AppStore og koster 32 kr. Findes kun til iPhone og iPad.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − thirteen =

No Comments Yet.