Libratone introducerer nyt lydkoncept

2 Min læsning

En ny serie af den velkendte ZIPP-højtaler fra danske Libratone er ude i 2 nye varianter. En ZIPP og en ZIPP mini. Sammen med tilføjelsen af de to nye medlemmer til produktlinjen, lanceres Libratones nye koncept Soundspaces, som giver mere frihed, til at designe en personlig lydoplevelse.

New_ZIPP_MINI_Window

Måden vi bruger lyd på har ændret sig, og vil man som producent af lydprodukter følge med, må de kilder, der anvendes til at transportere lyden ud i rummet, være fleksible eller som Libratone kalder det, være tilpasset en “elastisk livsstil”

Vi stiller større og større krav til vores enheder, og de skal gerne have state of the art-funktioner samtidig med, at designkravet er skærpet. Dernæst er en form for tilpasning til egen stil og hjem at foretrække, ja vel nærmest forventet og customization er allevegne, hvadenten det gælder dine sneakers eller farven på dine højtalere. Med andre ord forventer vi, at vores elektronik kan være en del af indretningen, og at der samtidig præsenteres den bedste lyd og det skarpeste billede.

Libratones nye koncept Soundspaces tillader et opgør med det klassiske stationære lydkoncept og giver mulighed for at forbinde op til seks højttalere via WiFi og placere dem i et hvilket som helst rum samt at flytte dem omkring efter behov. Det betyder, at du kan bruge forskellige højtalere i forskellige rum og spille i flere rum samtidig. En tilpasning til livsstil, vaner og behov muliggøres og en mere personlig og fleksibel tilgang til dagligt lyddesign er blevet skabt.

Zipp_Colour_Lineup_HIGH

De to nye tilføjelser til produktlinjen omfatter en ZIPP på 100Watt og en ZIPP Mini på 60Watt. Begge med den velkendte cylinderform og udskifteligt cover som fås i 4 farver og yderligere 3 specialfarver. Det nye ved højtalerne, udover en minivariant, finder man i funktionaliteterne. Flere features er kommet til og inkluderer muligheden for at forbinde til Spotify Connect og Apple Music, et intuitivt touch interface, speakerphone til dine opkald, streaming af musik og lagring af op til 5 radiostationer. Batteriet skulle  have en levetid på 8-10 timer.

New_ZIPP_MINI_Kitchen

Libratone ZIPP koster 2.399 kr. og den mindre ZIPP Mini koster 1.899 kr. hvor den tidligere ZIPP Model kostede 2.799 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 6 =

No Comments Yet.